flevoland

Jouwpagina.nl

Maak eigen Blog

-Blogdirect

Maak je eigen weblog. Keuze uit meer dan 50 templates. 

www.blogdirect.nl/


-Blogeiland

Een gratis weblog maken doe je snel op Blogeiland.nl. Zet binnen enkele minuten je eigen blog online en vertel het de rest van de wereld! 

www.blogeiland.nl/


-Blogger

De eenvoudigste manier om een weblog te maken, is om er één te bouwen met behulp van Blogger.com. Duizenden anderen zijn je al voor gegaan. 

www.homepage-maken.nl/weblog/les1.php


-Bloggers

Hier kun je zelf gratis een eigen weblog maken. Een weblog is een soort mengsel van internetdagboek en een krant. Je kunt hierin schrijven over je eigen belevenissen, maar ook ontwikkelingen van een bepaald onderwerp bijhouden.  

www.bloggers.nl/login.php?w=&e_id=0


-Bloggertje

Maak nu een gratis weblog op Bloggertje.nl . De snelst groeiende blog site. Zeer compleet beheer menu en veel leuke tools voor je blog 

www.bloggertje.nl/


-Blogsnel

Maak gratis, simpel en snel je eigen weblog op Blogsnel.nl. Handige tools voor je eigen blog en keuze uit veel templates. Gratis fotoalbum en meer! 

www.blogsnel.nl/


-Pimpblog

Gratis je eigen Blog maken. 02. Je verhalen en idee n delen . 03. Zonder html kennis je eigen Weblog; 04. Je reisverslagen op je Gratis Weblog 

www.pimpblog.nl/


-Wordpress

WordPress is een persoonlijk publicatie platform gefocused op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. WordPress is van onschatbare waarde en dat geheel gratis. Is bloggen nieuw voor je? Lees dan eerst meer over WordPress, vervolgens volg je de hier onder beschreven drie stappenplan en je kunt binnen enkele minuten bloggen. Of meld je aan voor een gratis weblog op WordPress.com. 

nl.wordpress.org/(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.