flevoland

Jouwpagina.nl

Hoe maak je een blog? (NL)

-6 Basis SEO tips.

Wie zijn de alchemisten van internet? Wie veranderen alles in goud? Dat zijn de zoekmachinespecialisten! Die mannen die jouw site bovenin de top bij Google laten eindigen. Jouw site wordt een geldmachine met hun zoekmachine-optimalisatie. SEO ook wel, Search Engine Optimization.     

www.vrijewerker.nl/6-basis-seo-tips-om-van-jouw-website-goud-te-maken/


-De 4-stappenplan.

Hoe maak je een blog, Ontwikkel je eigen website zo dat je de nodige stappen gemakkelijk doorloopt, je krijgt wat je wilt en je niets vergeet! Dit kun je doen door de volgende 4 stappen stuk voor stuk uit te voeren: 1) Plannen, 2) ...     

www.whelp.nl/4-stappenplan/


-Een Website bouwen.

Hoe maak je een blog, Een Website Bouwen met WordPress - Bouw je eigen Blog of Site met WordPress als CMS , Stappenplan voor je WordPress website    

wpsitebouw.nl/stappenplan-voor-je-wordpress-website.html


-Hoe maak ik een webblog.

Een webblog wordt op vele manieren gebruikt gebruikt, voor privé doeleinden, of een business website of voor bijvoorbeeld een Intranet van een bedrijf. (ook Monstergids.nl is gemaakt met WordPress). Er zijn twee manieren om een webblog te maken: Gratis via een zogenaamde blog host of Via een eigen webhost met een eigen domeinnaam      

www.monstergids.nl/hoe-maak-ik-een-web-blog/


-Hoe maak je een blog.

Een blog is een persoonlijke website, waarop op een zeer eenvoudige manier nieuwe teksten en foto\'s geplaatst kunnen worden. Veel mensen gebruiken de blog als uiting van hun levensverhaal, of om gebeurtenissen in het dagelijks leven ter discussie te stellen. De vraag is echter hoe u een blog website kan bouwen. Deze handleiding zal u op weg helpen.    

www.leerwiki.nl/Hoe_maak_je_een_blog


-HoeVoegik,nieuw

Een blog waar je antwoord kan vinden omtrent het maken van een blog. 

hoevoegik.blogspot.com


-Maak een blog met blogger

Voordat je een gratis blog op Blogspot kunt maken, de hostservice van Blogger, moet je een account maken. Zodra je je hebt aangemeld bij blogger.com, klik je onder de lijst met je blogs op de link Een blog maken:    

www.google.com/support/bin/answer.py?hl=nl&answer=41345


-Websites Publisher.

Hoe maak je een blog, Websites maken met Publisher - Publisher - Office.com     

office.microsoft.com/nl-nl/publisher-help/websites-maken-met-publisher-HA001096706.aspx


-WordPress blog maken

In een serie voor beginners ben ik gestart met het maken van video’s waarin ik stap voor stap uitleg hoe je bepaalde zaken moet doen. In deze eerste video ga ik in op het aanmaken van een WordPress weblog bij WordPress.com. In deze serie ga ik het hebben over de vraag hoe je van een weblog bij WordPress.com een succes kunt maken.     

www.html-site.nl/hoe-maak-je-blog-wordpress(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.